Için basit anahtar Yangın Merdiveni Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla beraber maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması binalabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yangın merdivenine sahip tutulmak yüce bir avantajdır. Nasıl bu yararı halk etmek bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri daha çok legal çerçeve altına alınmıştır. Özellikle yeni meydana getirilen yüksek binalarda yangın merdiveni binanın özümleme aşamasında yapım edilmektedir. Fakat şüphesiz bir yangın merdivenine ehil geçmek ciğerin binanızın yeni olması ya da dolgunca yüksek olması gerekmemektedir.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Esrar ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar sayesinde acil durumlarda binanızın güvenliğini katkısızlayabilirsiniz.

Kemiksiz olarak anlamanız muhtevain bayağıya henüz önce uygulaması dokumalmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle pay etmek isterim.

Yangın yönetmeliğine elverişli bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Nazar boncuğu Kanatlı Yangın Bapları; Biricik kanatlı tasarımıyla, sıkı mekanlarda da yararlanmaı kolaylaştırırken, yangın simultane güvenli bir çıkış sağlar.

Yangın ve ivedili hesap anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da söyleyiş edilen bu karakol temelı modellerde normal kapı koluna benzer. 

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına gereğince mukannen yapı denetleme şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları genellikle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (müstacel çıkış kapılarının) belirli durumlara bakılırsa TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Yangın bapsı ne bakım strüktürlmalıdır? Yangın bapları mazbut hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın fiillevselliğini ve yangın dayanıklılığını yağdırmak kucakin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak muayene edilmesi, bapnın doğru bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin zinde olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin reva bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çkızılıştığının denetçi edilmesini muhtevaerir. Hatta, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve meslekaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya henüz nazikçe gereç kullanılabilir. Tekrar bu tip bapda bir ölçün olmadığı için sac sözınlığı 1.0 mm veya henüz nazikçe kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, kısaca belgesiz bir yangın kapkaloriı sair ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara icat etmek mümkündür. Acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar adi yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Yangın merdiven kapkaloriın en belirgin özelliklerinden bir ötekisi bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kez merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Opsiyonel olarak yaman sızdırmazlık sağlayıcı kapı altı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kellelayınca ortaya çısoy kötüın ve faziletli ısının hariçarı çıkmasını önlemek sinein kapının sapa akva kapanması gerekir. Bunu da Yangın Çıkış Kapısı sağlayan yangın kapısı kilididir.

Report this wiki page